HISTORIEN

Vinner av THE GOLDEN RECORD AWARD Issa Usa,Trad.Country International 2018!

Nummer 1# Top20 Chart i Usa !......Nominated in 3 categories @ The Josie Music Award 2018 - TN / Usa (Song of the year, female artist of the year and entertainer of the year - traditional country)....Top40 Singelchart i Usa !.....Top200BilboardChart i Europa!....Germany Country Music Award...German Country Nale...   

Nina er en country-vokalist/artist som har bemerket seg veldig i positiv forstand for publikum og arrangører den senere tiden, da hun i 2014 fremsto som soloartist, etter mange år på veien med sitt countryband !

« Fantastisk ! » , « Dette er kvalitet og ekte ! » , « Varm , følsom og særegen stemme , virkelig flott ! » Dette er få av mange ord som betegnes denne artisten , noe som gjenspeiles ved at hun allerede har gjort seg godt bemerket både i Norge, Europa og Usa.  


LIVING ON.....Calling All Heroes.

....Singel låten « Calling All Heroes » fra albumet Living On ble sluppet digitalt 21.februar 2016, og allerede 1 uke etter slipp havnet den på en topp40 singelliste , og har siden det blitt spilt på utallige radiolister verden over . Og tilbakemeldingene har utelukkende vært utrolig positive ! Hele albumet « Living On » så dagens lys 02.april 2016 , hvor det også ble holdt 2 plateslippkonserter samme dag med overfylte hus ! 

Alle låtene spilles nå på utallige radiostasjoner verden over ( Usa , Europa , Australia.... ) og Nina har på kort tid fanget manges interesse med sine troverdige låter , formidlingsevne og sin særegne , myke stemme ! Kan nevne foruten singelliste plasseringer i Usa, at albumet Living On også har vært flere uker på Billboard Chart list Top200 i Europa ! I oktober 2016 var Nina i Tyskland og deltok med både konsert og utdeling av pris under German Country Music Award og German Country Nale. En av hennes låter Walk In Your Shoes har også ligget som som #1 i utallige uker og hele tiden innen topp #3 i 6 mnd i strekk hos BlackDog Morning Show, i Georgia - Usa, og hun er fremdeles i midten av sept-18 nr #1 på listen. Nina er i tillegg nominert @ The Josie Music Award2018 - Tennessee /Usa,  i tre kategorier; Årets låt (Walk In Your Shoes), Årets kvinnelige artist, og Årets Entertainer i klassen tradisjonell country. Prisutdelingen finner sted i Celebrity Theatre @ Dollywood, - Nashville TN. 


STARTEN.....

Nina Flaaseth (42) er i dag bosatt i Hamar, men har hatt hele sin oppvekst på et småbruk i Løten på Hedemarken. Her kunne man kjenne lukten av kyr, lyden av traktor, og synet av åkre og enger,- så man kan vel si at det ikke er overraskende at tilnærmingen til countrysjangeren kom i barnealder. 

Nina startet med torader, trekkspill, og tangenter i barneårene, og dette har fulgt henne siden. Hun har også alltid vært glad i å synge, men først i voksen alder ble det en realitet å opptre live som vokalist, og hun har høstet mange rosende ord for sin særegne og behagelige stemme. Det ble tidlig klart hvilken sjanger som lå hennes hjerte nærmest. Hun satt ofte i barne og ungdomsårene med kassettspilleren, og lyttet og sang til countrymusikk - en sjanger som har fulgt henne i alle år.

Ettersom Nina valgte torader og trekkspill i barneårene startet hun tidlig opp å spille gammeldans, med ulike gruppper, før hun startet i bandsammenheng å spille dansemusikk, & det er først de siste 15 årene at fokuset på kun ren trad.country ble en realitet, og som hun har en stor forkjærlighet og lidenskap til. Hun har derfor bred erfaring innen flere sjangere, - og har spilt opp til dans, konserter på festivaler ( Countryfestivalen i Seljord, Country Music Festivalen Vinstra, Søderslætts Countryfestival i Malmø - Sverige, Lida Countryfestival v/Stockholm mm. ), og mange andre små og store scener i inn-og utland i en årrekke.

Før Nina lanserte seg selv som soloartist i 2014, har hun også hatt gleden av å opptre med flere internasjonale artister, både fra Europa og USA.

Nina kan skilte med flere deltagelser i konkurransesammenheng, både NM og DM med meget gode plasseringer ( bla #1.plass i DM ), og i 2010 deltok hennes countryband på SjøormCountry - Countryfestivalen i Seljord hvor det ble en flott 2.plass !


Nina reiser nå rundt på store og små scener i inn og utland med sitt eget countryband, til rosende ord fra arrangører og publikum. Så om du ønsker å booke en artist som med sin særegne stemme, sin formidlingsevne, og som har med seg et band som låter akkurat slik ekte tradisjonell country skal låte,- da bør du ikke nøle med å ta kontakt !